Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-04-24

Scroll to top

Top

One Comment

Szenzációs Extrém Hétvége Bordányban…

Szenzációs Extrém Hétvége Bordányban…

Tavaly már volt egy hasonló rendezvény, de idén Miksi Péter és csapata tovább fejlesztette azt. Immáron a kétnapos rendezvény minden sportszerető embernek nyújtott csemegét. Szombaton Extrém Futóverseny egy valóban minden nehézséggel ellátott akadálypályán, majd homok foci azoknak akiknek nem volt elég a futkározásból.

Vasárnapra maradtak a motoros programok. Petiék is egy elég komoly extrém enduro pályát raktak össze, de Németh Kori ezt még túl egyszerűnek találta, és további akadályokkal fűszerezte, hogy ne csak ők, de a nézők is 100%-ig ki legyenek szolgálva. Nem is lehetett panasza senkinek.

Volt aki a pálya láttán inkább a haza utat választotta, de a motorosok többsége kihívásnak tekintette és nagyot meccseltek egymással és az akadályokk leküzdésével egyaránt. Amatőröknél Csepi Tamás (#530, KTM), Hercegfalvi Csanád dr. (#82, KTM) és Kubik Richárd (#555, KTM) végeztek az első három helyen.
Profiknál várható volt Német Kornél (#108, KTM) győzelme, de olyan stílusban ritkán látni motorost, mint ahogyan ő iskolázott. Második helyen Grillmayer Gábor (#22, KTM) és harmadik helyen Csorba Ákos (#77, Sherco) végeztek.

A pihenő időket egy kis sprint cross futammal töltötték ki. Itt is külön lettek szedve amatőrök és profik. Amatőröknél Nagy Péter, Márta Ferenc és Csányi Attila, Profiknál Czuni László, Hujber Péter, Varga Imre állhattak a dobogóra.

A versenyek végeztél Hujber Peti egy komoly freestyle show-val szórakoztatta a közönséget még meg nem kezdték a díjak kiosztását.

Nagy köszönet Miksi Péternek, hogy ismét egy ilyen színvonalas családi hétvégét hozott össze.

Eredmények: Chronomoto Timing

Néhány fotó itt (a többi az MXFoto facebook oldalán lesz fent, ha szeretnél értesülni a friss hírekről és további képeket látni a versenyekről Like-old az MXFoto-t):

 

Comments

  1. Hamarosan a többi fotó is fent lesz a facebook.com/mxfoto.hu facebook oldalon…

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .