Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-07-16

Scroll to top

Top

Monthly Archives: július 2014

Cseh MXGP – Loket

2014-07-28 |

Sajnos már a bemelegítő edzésen baleset történt, Philippaerts lábfeje akadt le egy buckában. A helyszínen még törést diagnosztizáltak, de a későbbi értesülések szerint, a szalagok sérültek “csak”.

Első futam: A Hoeshot-ot Potisek hozta el, majd Strijbos és Desalle csatáztak az … Read More

Loket MXGP MX2

2014-07-27 |

Herlings távolléte izgalmassá tette a MX2 futamait. A rajtnál volt egy kis összeborulás melynek áldozatává vált Ferrandis is. Jól rajtolt viszont Guillod, Butron és Tixier, de Butron körről körre csúszott hátrébb. A második helyért Guillod és Febvre küzdtek meg egymással. … Read More

Cseh WMX – Loket

2014-07-27 |

A csajszik első futamát (akár csak az időmérőt) nagy magabiztossággal Chiara Fontanesi nyerte. A második helyen az Ausztrál színekben induló Rutledge, harmadik helyen a farncia Livia Lancelot végzett.

A második futamra rajtját Nancy Van De Ven vette a legjobban, majd … Read More

MXGP Loket – Kvalifikáció

2014-07-27 |

Nagl és Febvre a kvali legjobbjai

MXGP: Nagl rajt-cél győzelmét veszély nélkül végigvihette. A háttérben  Horebeek “üldözte”, de a futam végére inkább neki volt tartani valója a rosszul rajtoló, de hihetetlen nyugalommal és tempóval felzárkózó Cairolitól.

MX2: Butron rajtolt jól, … Read More

A 2014 MXoN Francia csapat bemutatója…

2014-07-26 |

Ismét szokatlan összeállítással rukkoltak elő a franciák.

Gautier Paulin MX1: Paulin jól ment a szezonban, de most a cseh MXGP-n még láthatóan nincs formáában. Vajon a szeptemberre 100%os lesz?

Steven Frossard Open: Frossard homokban tud jó lenni, és valószínű hogy … Read More

EMX125 Loket – első futam

2014-07-26 |

EMX125 első futamát Brian Hsu nyerte hatalmas fölénnyel. Brian egy teljesen új Suzukival érkezett a Cseh MXGp EMX125-ös futamára, és kicsit kétségek között volt, hogy sikerült-e beállítani megfelelően, de az eredmény magáért beszél. Második helyért az első körökben volt egy … Read More

MXGP Loket – Készületek

2014-07-25 |

Évek óta résztvevői vagyunk a Cseh MXGP-nek, de ez az a helyszín amit nem tudok megunni. Igaz, hogy az egyik legnehezebben bejárható pálya, és ezáltal nagyon nehéz rajta dolgozni, de a környezete és hangulata feledteti a nehézségeket.

A depó még … Read More

Ádám és a Góliátok… Everts and Friends

2014-07-23 |

Idén kilencedik alkalommal és utoljára rendezte meg Stefan Everts a legek viadalát egy jótékonysági rendezvény keretein belül.  Az elmúlt évek alatt is prominens személyiségeket hívott meg, mint például Kimmi Raikönnen vagy Antonio Cairoli. Idén Ricky Charmichael (16 AMA MX és … Read More