Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2022-09-29

Scroll to top

Top

No Comments

Hamarosan indul a SZIN!

Hamarosan indul a SZIN!

Megújult külsővel és gazdagabb kínálattal jelentkezik a hazai paletta legnagyobb múltú fesztiválja, a Szegei Ifjúsági Napok 2016. augusztus 24-28. között.

Sok vonzó „leg”-et tudhat magáénak a Szegedi Ifjúsági Napok. Egyrészt ez a buli a legnagyobb múltú fesztivál, amire már a hatvanas évek végén összegyűltek szerte az országból az akkori hippik, s ahol a kor legnagyobbjai – az amúgy tiltottak is – léptek fel, ami még kurrensebbé tette ezt a rendezvényt. A legek közé emeli az is, hogy az ország egyik/talán legszebb városában zajlik, mi több a Tisza partján, mégis a belváros közepén.

Legelső és egyedüli magyarként kapta meg a SZIN a környezettudatos fesztiválokat díjazó nemzetközi Greener Festival Awards-ot abban az évben, amikor a „zöld zsűri” – mások mellett – a Glastonbury és a T-in-the-Park fesztiválokat is jutalmazta. – És a leg-lista egyik legvonzóbb része, hogy a SZIN rendkívül olcsó, a létező hazai fesztiválok legolcsóbbika – állítják a szervezők.

A 2016-os SZIN minden eddiginél látványosabb külsőt kap. A SZINezők gigantikus virágok, növények és állatok társaságában, egyedi fesztivál-környezetben bulizhatják végig a szegedi nyár utolsó hétvégéjét.

Ééééééés hogy a fellépőkről is legyen infó, kattintsatok az alábbi SZIN-es linkre:
http://szin.org/programok/fellepok

forrás: szin.hu

 

Tags

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .