Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-04-24

Scroll to top

Top

No Comments

Hamarosan – BUDAPEST MOTOR FESZTIVÁL 2017

Hamarosan – BUDAPEST MOTOR FESZTIVÁL 2017

2017-ben is megnyitja kapuit Magyarország legjelentősebb motoros szezonnyitó rendezvénye a Budapest Motor Fesztivál!

ÚJ IDŐPONT, ÚJ HELYSZÍN, ÚJ TÁRSRENDEZVÉNY

2017-ben a Budapest Motor Fesztivál új időpontban, február végén kerül megrendezésre, a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont legnagyobb, ’A’ pavilonjában! A látogatói összetétel tekintetében a rendezvényhez jobban igazodó Budapest Boat Show-val egy időben várja majd a látogatókat.

PROGRAMOK

A korábbi időpont ellenére a kiállítás megtartja a sokszínű programkínálatát! Az importőrök új és használt motor kínálata, a motorozáshoz szükséges összes felszerelés, ruházat, kiegészítő és alkatrész mellett az alábbi programok várják a látogatókat:

  • Épített Motorok és Autók Találkozója
  • Veterán Motor Kiállítás
  • Quad tesztelés
  • KRESZ szimulátor
  • Motor tesztelés
  • Használt Motor Vásár

Több százezer lóerő a Hungexpo-n

Minden tekintetben rekordot hozott az idei Budapest Motor Fesztivál és Tuning Show, az AMTS. Magyarország legjelentősebb autós-motoros kiállítását és vásárát, a motorozás hagyományos szezonnyitó eseményét több mint 55 ezren keresték fel március 18-20. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban. A Budapest Motor Fesztiválon összesen 71 kiállító több száz gépet mutatott be a kiállítás három napja alatt.

A kiállítás három pavilonjában, valamint a hozzájuk tartozó szabadterületeken a tavalyinál nagyobb számban mutatkoztak be a legnagyobb motorgyártók és forgalmazók, illetve a motorozáshoz kapcsolódó felszereléseket, ruházatot és kiegészítőket gyártó és forgalmazó cégek. Felvonultatta járműveit az Aprilia, a BMW, a Ducati, a Harley-Davidson, a Honda, a Husquarna, a Kawasaki, a Keeway, a Moto Guzzi, a Piaggio, a Suzuki, a Vespa és a Yamaha is. A kiállításon mutatkozott be a többi között a Honda új gépe, az Africa Twin és a szintén teljesen megújult Suzuki SV650. A G pavilonban a motorok között egyedüli vendégként megjelent a Nimrod Energy Drink Koenigsegg-je is.

A 20. születésnapját ünneplő Épített Motorok és Autók Találkozóján (EMAT) különböző motorépítők mutatták be fantasztikus hozzáértéssel készített járműveit. A kiállítás egyre nagyobb népszerűségét és növekvő presztízsét jelzi, hogy a korábbi évekhez képest jóval több, közel száz darab motorkerékpárt állítottak ki.

Igen népszerű volt a tavaly debütált Használtmotor Vásár, és az év újdonsága, a Veterán Motor Kiállítás. Utóbbin több mint 150 veterán különlegesség mellett egy hét fős törzs is megjelent, hiszen hazánkban korábban sehol nem volt egy helyen ennyi Indian motor. Egyedülálló volt továbbá a Magyarországon sose látott méretű, hazai vonatkozású Méray motorok kiállítása is.

A szabadtéri események közül kiemelkedett a Hungarian Stunt Riding Bajnokság első fordulója és a napi három Freestyle Motocross bemutató.

 

ÚJ IDŐPONT!
2017. február 24-26.

Nyitvatartás:
Péntek: 10-18 óra
Szombat: 10-18 óra
Vasárnap: 10-17 óra

Helyszín:
HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont
Budapest X., Albertirsai út 10.

 

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .