Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-04-27

Scroll to top

Top

No Comments

Brit MXGP Winchester – MX1

Brit MXGP Winchester – MX1

Cairoli hetedszer is világbajnok!

1 futam:

A rajtnál már e nagy bukás történt, Horebeek csak a végéről tudott nekilátni a versenynek. A holeshot vonalhoz Cairoli és Desalle szinte fej-fej mellett ért oda, de Desalle ment át először rajta. A futam felénél Cairoli átvette a vezetést, mely egyúttal a hetedik világbajnoki címét is jelentette. Cairoli, Desalle, Strijbos lett a futam sorrendje.

2.futam:

Desalle rajt cél győzelmet szerezve szinte végig zavartalanul motorozhatott, mögötte kissé lemaradva Horebeek. Kevin Strijbos a tizenegyedik helyről menetelt át a mezőnyön egész a harmadik helyig. Bobryshevnek volt csatázni valója először Cairolival, majd Strijbossal. Végül a negyedik helyre hozta be a Hondát. Gautier Paulin Végig az ötödik helyen motorozva figyelhette mekkora műsor megy előtte.  Antonio Cairoli a hetedik helyről felküzdte magát a negyedik helyig Bobryshev mögé és már úgy tűnt, hogy meg is előzi, mikor a KTM rakoncátlankodni kezdett és folyamatosan esett vissza, majd ki is kellett állnia. A helyiek favoritja Tommy Searle a futam elején egy bukás állította meg (előtte összeborultak) és szinte a mezőny végéről kellet felzárkóznia. A hetedik helyig sikerült. A futam eredménye: Desalle, van Horebeek, Strijbos lett.

A verseny eredménye: 1. Desalle (BEL), 2. Strijbos (BEL), 3. Bobryshev (RUS).

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .