Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2022-05-17

Scroll to top

Top

No Comments

Lesz Motor Show 2019-ben!

Lesz Motor Show 2019-ben!
MXFoto.hu

A Motor Show visszatér!

Európaszerte már javában folynak a Expó-k, kiállítások, nálunk ismét arról nyilatkozott a Hungexpo, hogy az érdektelenség miatt idén se tudják megrendezni a Budapest Motor Fesztivált.

Íme a Hungexpo közleménye:

“2019-ben zárva maradnak a Budapest Motor Fesztivál kapui
Kedves Látogatóink!
Sajnos nem érezzük úgy, hogy 2019-ben a megfelelő kínálattal tudnánk megrendezni a Budapest Motor Fesztivált, így az erőforrásainkat inkább a háttérben zajló fejlesztésekre és egyeztetésekre fordítjuk, hogy a mintegy 30.000 motorosnak, érdeklődőnek és látogatóknak, ugyanúgy, mint a számos motoriparban tevékenykedő vállalatnak hamarosan még vonzóbb formában adhassuk vissza az általunk is nagyon kedvelt kiállítást.
Üdvözlettel a Budapest Motor Fesztivál csapata “

Szerencsére van egy a motorozás iránt elhivatott csapat, akik magukra vállalták a szervezést, így kiszolgálva a nagyérdeműt, hogy ne maradjanak kétkerekű csodák látványa nélkül

A Devils MC eképp tervezi a rendezvényt:

Fontos, és sokak által nagyon várt bejelentést tehetünk. 2019-ben ismét megrendezésre kerül a Motor Show.

Az 1996-ban alapított Magyar Motorépítő Bajnokság, a Motor Show, idén új helyszínt, plusz, programokat, lendületet, különlegességeket kapott. A helyszín méltó az eddigiekhez, hiszen akár a Budapest Kongresszusi Központ, a Millenáris, vagy a Hungexpo után fontos a magas színvonal.

Így tehát május 4-5., Motor Show Budapest: a Tüske Csarnokban!

A Motor Show a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása, és egyben a V4 Customs, a Visegrádi Országok közös bajnokságának alapítója. A szakmai zsűri által kiválasztott győztesek meghívást nyernek a Motorépítő Világbajnokságra.

A Tüske Csarnok májusban átfogó tavaszi motorkiállításként várja az informálódni, vásárolni, csodálkozni, vagy bulizni vágyókat. Az EMAT (Épített Motorok és Autók Találkozója) néven ismert verseny és kiállítás a kiállítói, és motoros igényeket figyelembe véve lép tovább erre a szintre.

A Motor Show Budapesten, a tavaszi motorkiállításon, többek között a következő eseményeket élvezheted:

• Budapesti Tavaszi Motorkiállítás és Vásár. Márkakereskedők, szolgáltatók, kiegészítő-, és ruházati termék árusok személyes találkozása a vásárlókkal és egymással.
• Magyar Motorépítő Bajnokság (a Motorépítő Világbajnokság hivatalos állomása)
• Magyar Hot Rod autó építő Bajnokság
• Miss Pin Up Hungary szépségverseny
• EMAT (Épített Motorok és Autók Találkozója)
• Koncertek

Kiállítás, verseny, vásár, és buli egyszerre? Igen, ez a Motor Show Budapest!

A helyszín emblematikus, impozáns méretű, különleges, és a belvárosból is pillanatok alatt megközelíthető. 
Villamos-, busz-, de akár hajó is rendelkezésre áll – a motorosbarát parkoló, és az ingyenes autó parkolás egy kiállításnál pedig manapság már ritka. Nos, a Motor Show-nál nem. 
A Tüske Csarnok címe – Magyar Tudósok körútja – pedig kicsit szimbolikus jelentőségű is a járműépítés iparművészei számára.

A szervező a Devils MC. Az autók és a Miss Pin Up Hungary részéről pedig a Rusty Rodders CC.
Referencia az igényes, tartalmas bulira: Újszilvás (1992-2008), Motor Show (1996-tól), Börze (1993-tól), Halloween Show (2012-től)
Bővebb infó: Facebook Motor Show Budapest
Nevezési, vagy egyéb kérdés esetén írj emailt a mail@devilsmc.hu email címre.

forrás: Motor Show Budapest

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .