Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-03-28

Scroll to top

Top

No Comments

Autó átépítés élőben – AMTS 2019

Autó átépítés élőben – AMTS 2019
MXFoto.hu

AMTS 2019 – csütörtökön indul a nyereményautó-átépítés a WestEndben
Idén egy egyedi
Ford Mustang kerül kisorsolásra az Automobil és Tuning Show-n

Idén is egy szakavatott csapat által egyedivé varázsolt tuningverdát sorsolnak ki a belépőjeggyel regisztrált, nyereményjátékban résztvevő látogatók között az AMTS zárónapján, március 24-én. A hagyomány és a feltételek változatlanok, az eddigi német autós sormintát azonban most egy amerikai autó töri meg.

Felsorolni is nehéz lenne mennyi érdekességet, különlegességet és élményt ígér hazánk és a térség legnagyobb autós szezonnyitó rendezvénye, a 14. alkalommal megrendezésre kerülő AMTS 2019. A Hungexpón március 22-én induló sokadalom felhozatalában az autózás minden szegmensét lefedő tárlatok, kortól és nemtől független családi programok is szerepelnek. Egy belépő áráért tehát több mint 100 ezer négyzetméteren, ezernél is több járműkülönlegességet, 10 tematikus kiállítást, Off-Road Show-t és Gymkhana versenyt láthatnak az odalátogatók, valamint a Miss AMTS Szépségverseny látványvilága mellett idén egy egyedi Ford Mustanggal gazdagabban térhet haza valamelyik szerencsés látogató.

A tuningalapot egy 2005-ös évjáratú Ford Mustang Coupé adja, melynek átépítési munkálatait az érdeklődők szeme láttára végzik ismét a WestEnd City Center alsó szintjén, a Millennium udvarban, január 31-től. Szokás szerint a szakemberek ízekre szedik az autót, majd a belterét, hangrendszerét és futóművét, valamint a teljes külső megjelenését minőségi komponensekkel teszik egyedivé.

Az autót a márciusi show bármely látogatója megnyerheti. A sorsoláson való részvétel egyik legfontosabb feltétele, hogy a megvásárolt teljes árú vagy családi jegyet nem szabad eldobni. A nyereményszelvény kitöltésére az A-pavilonban lesz lehetőség, ahol pontosan megadott személyes adatok, a belépőjegy vonalkódjának megadása és három kvízkérdés helyes megválaszolása jelentik a további feltételeket a részvételre. A kitöltés után a hoszteszek érvényesítik a jegyet, ezután már csak a kihelyezett gyűjtőládába kell bedobni a nyereményszelvényt, és persze nagyon szorítani a sorsolás pillanatában.

A korábbi években Volkswagen EOS, Scirocco, BMW Z4 és Audi TT modelleket vettek kezelésbe a tuningmesterek. A lényeg a magas minőségű, típushoz gyártott módosításokban van, nyilatkozta Nokta Balázs, a nemzetközi Automobil és Tuning Show egyik főszervezője, de kiemelte azt is, hogy az élő átépítés nemcsak közép-kelet-európai viszonylatban, hanem világszinten is kuriózumnak számít, hiszen egyrészt teljesen nyilvános, másrészt pedig korábban három, az utóbbi években pedig 4 nap alatt kivitelezték a teljes metamorfózist.

A január 31-én, 11 órától induló nyilvános átépítés helye, a WestEnd City Center bevásárlóközpont Millennium udvara, az elkészült autót pedig február 4-én lehet megtekinteni ugyanitt, valamint a március 22-24. között az AMTS 2019 rendezvény A-pavilonjában.

További információk:


Videóanyag:

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .