Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-06-25

Scroll to top

Top

No Comments

Ismét Superenduro GP a Papp László Sportarénában

Ismét Superenduro GP a Papp László Sportarénában
MXFoto.hu

A FEBRUÁR 1-JÉN 18.00 ÉS 21.30 KÖZÖTT TARTANDÓ VIADAL A VERSENYEKEN KÍVÜL LÁTVÁNYOS SHOW-ELEMEKET IS FELVONULTAT, A MEGLEPETÉSEKEN KÍVÜL FRENETIKUS HANGULAT VÁRJA A SZURKOLÓKAT – A HÁZIGAZDA SZUJÓ ZOLTÁN ÉS HADNAGY JÓZSI
LESZ. A PROGRAM KÜLÖNLEGESSÉGE HOGY MÁR A DÉLUTÁNI EDZÉSEK IS LÁTOGATHATÓK. A SZERVEZŐK A VERSENYZŐK RELIKVIÁIT, VALAMINT EGY KÜLÖNLEGES, A BAJNOKOK ÁLTAL SZIGNÁLT BUKÓSISAKOT ÁRVEREZNEK EL, AZ EBBŐL BEFOLYT ÖSSZEGET AZ IDÉN IS A BETHESDA GYERMEKKÓRHÁZNAK AJÁNLJÁK FEL. A 2019-ES AKCIÓ SORÁN MAJDNEM 1 MILLIÓ FORINTTAL SIKERÜLT HOZZÁJÁRULNI A GYERMEKEK GYÓGYULÁSÁHOZ. A SUPERENDURO-SOROZAT A NEMZETKÖZI MOTORSPORT SZÖVETSÉG (FÉDÉRATION INTERNATIONALE DE MOTOCYCLISME) ÉGISZE ALATT ZAJLIK, ÉVENTE ÖT HELYSZÍNEN MÉRETIK MEG MAGUKAT A VERSENYZŐK.MAGYARORSZÁG 3 ÉVRE KAPTA MEG A JOGOT.
AZ ITTHONI JOGOK TULAJDONOSA A RACE4U PROMOTION KFT

MINDÖSSZE 2 NAP ALATT ÉPÍTIK FEL A PÁLYÁT, AMELYET A SPORTÁG EGYIK HAZAI IKONJA, IFJ. NÉMETH KORNÉL TERVEZ ÉS ÉPÍT.
ITT LESZ A VILÁG 30 LEGJOBB VERSENYZŐJE IS, TÖBBEK KÖZÖTT A ÖSSZETETT PONTVERSENYBEN VEZETŐ BILLY BOLT, A VILÁG EGYIK LEGGYORSABB SUPERENDUROSA JONNY WALKER, ÉS A SPORTÁG LEGENDÁJA: A HATSZOROS BAJNOK TADDY BLAZUSIAK.


A LEGHÍRESEBB HAZAI VERSENYZŐK SEM HIÁNYOZHATNAK A MEZŐNYBŐL: RAJTHOZ ÁLL A VIADALON SZŐKE MÁRK MAGYAR ENDUROCROSS BAJNOK, HOLLÓ BENCE ENDURO BAJNOK ÉS ZSIGOVITS NORBERT AKI TAVALY EGY SZENZÁCIÓS 5 HELYEZÉST ÉRT EL A JUNIOROK KÖZT, VALAMINT A MAGYAR SZÁRMAZÁSÚ DE ROMÁN SZÍNEKBEN INDULÓ ÉS SÉRÜLÉSÉBŐL REMÉLHETŐLEG TELJESEN FELÉPÜLŐ JÓZSA NORBERT A JUNIOR KATEGÓRIÁBAN.
„ALAPVETŐEN MOTOCROSSZOS VAGYOK, DE TAVALY KIPRÓBÁLTAM MAGAM EGY SUPERENDURO VERSENYEN, AMELYEN KEDVET KAPTAM A SZAKÁGHOZ – MONDTA SZŐKE MÁRK, AKI EDDIG IS JÓ NÉHÁNY NAGY NEMZETKÖZI VERSENYEN SZEREPELT, DE ILYEN NÉPES HAZAI KÖZÖNSÉG ELŐTT MOST ELŐSZÖR MUTATHATJA MEG TUDÁSÁT. – A SHERCO MAGYARORSZÁGTÓL KAPTAM EGY MOTORT, ÉS A KIRÁLYVÁLASZTÓ MEGNYERÉSE UTÁN ELKEZDTEM A FELKÉSZÜLÉST A VILÁGBAJNOKI FUTAMRA. HÁROM HÓNAPOM VOLT RÁ, IDŐSEBB NÉMETH KORNÉL ÉS JÓ BARÁTOM, IFJ. KELLNER LÁSZLÓ, VALAMINT ZSIGOVITS NORBERT SEGÍTETT. A CÉLOM, HOGY TELJESÍTSEM A VERSENYT, S HA BEJUTOK
A DÖNTŐBE, MÁR BÁRMI MEGTÖRTÉNHET. AKI ISMER, TUDJA, HOGY RAJTAM NEM FOG MÚLNI, PLÁNE, HOGY BUDAPESTI SRÁC VAGYOK, ÉS TÍZEZER HAZAI SZURKOLÓ BIZTAT MAJD.”
„FANTASZTIKUS, HOGY ÚJRA ITT TARTHATJUK A VILÁGBAJNOKSÁG EGYIK FUTAMÁT, EZ AZ EGÉSZ MAGYAR MOTORSPORTNAK HASZNÁRA VÁLIK – MONDTA SZUJÓ ZOLTÁN, A VERSENY HÁZIGAZDÁJA. – EGY IGAZÁN LÁTVÁNYOS, A CSALÁDOK, PÁROK, BARÁTI TÁRSASÁGOK SZÁMÁRA IS ÉLVEZHETŐ ESEMÉNYT SZERVEZÜNK, AMIT NAGY KÁR LENNE KIHAGYNI.”

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .