Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-03-19

Scroll to top

Top

No Comments

JÖN: AMTS 2014!!!

Idén ismét hatalmas show-val indít az autók és motorok szerelmeseinek az AMTS csapata!

fejlec

Amikért érdemes kilátogatni a Hungexpo területére 2014. március 21-23. között:

Carstyling.hu Tuning Show

A kezdetek óta töretlenül fejlődő Tuning Show 2006 óta kerül megrendezésre, 2008 óta a Budapesti Vásárközpontban. A rendezvény nem csak hazánkban számít az ország legnagyobb autóseseményének, de mára a nemzetközi autós és tuning szféra is az év egyik jelentős szakmai és szórakoztató kiállításaként tartja számon. Tematikájában, az átépített autók világát, valamint szinte a teljes tuning- és háttéripart lefedő kiállítók mellett évről-évre nagyobb hangsúlyt kapnak a szalonok és gyári autóújdonságok is, a show jelleget pedig színvonalas színpadi programok, továbbá autós és motoros bemutatók, versenyek erősítik.

Budapest Motor Fesztivál

Budapest Motor Fesztivál Magyarország egyetlen, átfogó motoros tematikájú rendezvénye. A kiállítás a motorimportőröket és márkákat, a motorozáshoz szükséges felszereléseket és a háttéripart, valamint a sportszövetségeket és egyéb szervezeteket – lényegében a motoros társadalom keresztmetszetét – hozza egy fedél alá. A kiállítás hagyományszerűen a motorozás szezonnyitó eseménye, ahol bemutatásra kerülnek az új modellek, felszerelések is. A rendezvény nem csak a motoros társadalomnak szól. A motorozást új célcsoportoknak is bemutatjuk, mint új közlekedési alternatíva.

Gymkhana Országos Bajnokság

A GYM*KHA*NA (DZSIM-KÁ-NA) a világ legújabb autósportja. GYMKHANA egy alaposan átgondolt 40 éves múlttal rendelkező technikai sportág, melynek összetettségét bizonyítja, hogy a pálya memorizálása, illetve a gyakorlatok pontos kivitelezése kulcsfontosságú! 3 alapkövetelménye van: Vezetési tudás, kellő fizikai állóképesség, és a jó memória. Csapatunk gymkhana / drift / drag sportesemények, bemutatók továbbá Gymkhana és Drift iskola üzemeltetéssel foglalkozik az ország számos pontján. Rendezvényeink európai viszonylatban is kiemelt jelentőséggel bírnak az autósport piacon, melyre nincs jobb bizonyíték, mint a látogatók és a résztvevők elégedettsége.

Épített Motorok és Autók Találkozója

18 éves múltra tekint vissza a magyar motorépítés versenye, aminek résztvevői Európa Bajnoki címmel, Világbajnoki dobogós eredményekkel, és számos nemzetközi díjjal büszkélkedhetnek. A nemzetközi versenyen a legjobb épített motorok és döbbenetes hot rod autók versenyeznek. Szakmai zsűri, és közönségdíj dönt, a Wild Magazin segítségével a győztes motor jutalma: a Világbajnokságra kijutás!

Hungarian Stunt Riding Championship

A Stunt Riding sportág nagyteljesítményű motorokkal végrehajtott látványos akrobatikus gyakorlatokra épül, amelyekkel sem az utcai motorozásban, sem más motorsportokban nem találkozhatunk. A versenyzők ezeket az akrobatikus elemeket fűzik egymás után és mutatják be a pontozó bíráknak. A bírák a gyakorlatok nehézségét és a végrehajtás minőségét értékelik. A Magyar Motorsport Szövetség pozitív döntésének köszönhetően 2009-től a világon először Magyarországon nyílt lehetőség a versenyzők számára, hogy hivatalosan, a Magyar Kupasorozat keretein belül mérkőzhessenek meg a helyezésekért. A rendkívül látványos sportág évkezdő fordulója idénis az AMTS részeként kerül megrendezésre!

Magyarok a világ járműgyártásában

Sokan nem tudják, hogy az elmúlt száztíz évben egy kis ország sok nagy alkotót adott a világ járműgyártásának. Az AMTS forgatagába teljesen új színt hozó kortörténeti kiállítás szervezője, az Autós Nagykoalíció őszintén hisz abban, hogy minden magyar ember büszkén gondolhat arra, hogy honfitársaink milyen nagymértékben voltak és vannak jelen a technológia csúcsát képviselő járműipari fejlesztésekben. A kiállítás korhű hangulat mellett, számos látnivalót érintve kalauzolja végig a látogatót az 1900-as évek elejétől napjainkig, a járműgyártás hazai vonatkozású csodáin.

Autómárkák, importőrök kiállítása

A sikeres 2013-as kezdet után, idén ismét nagyobb számban az autós importőrök a Hungexpo területén. A széria autók kiállításának szentelt részlegekben lehetőség nyílik a gyártók legújabb modelljeinek közelebbi megismerésére, több új, itthon még nem látott modell kíséretében.

Budapest Tattoo Expo 2013

A Magyar Tetoválók Szövetsége az 1999-es megalakulása óta tömörěti egybe a magyar tetováló kultúra legjobb képviselőit. Engedve az idő és a piac kihívásainak, külföldi minta alapján, 2002-ben rendezte meg első nagyszabású rendezvényét, melyre idén immár hatodik alkalommal kerül sor a Hungexpón. A kiállítás a tetoválás életérzés szerelmeseit, és azokat is várja, akik még csak barátkoznak a tetoválás gondolatával, akár mint művészek, akár mint lehetséges alanyok. Azok is nem mindennapi programokat (koncertek, extrém divatbemutató stb.) találnak maguknak ezen a kiállításon, akik csak kíváncsiságból vagy kalandból látogatnak el.

Egésznapos programok

Európában egyedülálló, kifejezetten járművek bemutatására épített beltéri színpadunk folyamatos show-nak, szépségversenynek, koncerteknek és bemutatóknak ad helyet. A kültéren drift és stunt bemutatók, streetfighter show, freestyle motocross szórakoztatja a közönséget. A megszokott irányvonalak mellett idén több új tematika os várható a rendezvény keretein belül!

Cím: Hungexpo Zrt.
1101 Budapest Albertirsai út 10.
www.hungexpo.hu

forrás: http://www.amts.hu

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .