Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-04-16

Scroll to top

Top

No Comments

Nemzetközi gyorsulási és drift verseny – Slovákia Ring

Nemzetközi gyorsulási és drift verseny – Slovákia Ring
MXFoto.hu

2013. július 4-5. Slovakia Ring

 Őseink több, mint kétezer éve nagy csatákat vívva bevonultak a  Kárpát-medencébe. Itt az idő, hogy ismét megmutassuk, hogy mi magyarok vagyunk a legjobbak ebben a csodálatos hegyekkel körülvett tájon. Csatatér helyett azonban minden a Slovakia Ring hívogató aszfaltján dől majd el 2013. július 4-5-én.

A legjobb magyar drifterek, valamint a legtehetségesebb és legőrültebb gyorsulási versenyzők felkerekednek, hogy szomszédjainknál megmutassák milyen is a magyarok istene. A gyorsulási verseny aszfaltcsíkján profi versenyzők vágnak neki a már jól ismert távnak és kemény küzdelemben döntik majd el, hogy ki a legjobb.

Amíg a gyorsulási futam pilótái a tizedmásodpercekkel harcolnak majd, addig a drifterek sem tétlenkednek. Egymástól pár centire haladnak majd iszonyú tempóban. Higgyétek el: ti sem tennétek oda a kezeteket a két kasztni közé.

A Slovakia Ring sok drifternek számára még meghódítatlan terület, így biztosan minden versenyző belead majd apait-anyait. A kb. 15 magyar profi pilóta mellett legalább 30 szlovák és előreláthatólag 5-10 lengyel pilóta is rajthoz áll majd, hogy mindent gumifüstbe burkoljanak majd.

A népes drifter mezőny mellett a hazai gyorsulási futamok jól ismert arcai is ott lesznek Szlovákiában. Felveszi a kesztyűt a többi profival majd Káldy Peti, Révhelyi Péter, Breki, és természetesen Kohári Zoli is ott lesz a Dragaccsal. A motorosok se tétlenkednek, rengeteg magyar és szlovák motoros látogat el ezen a napon a Slovakia Ringre.

Adrenalin, tempó, izgalmas csaták és rengeteg gumifüst. Ez vár Rád, ha ellátogatsz 2013. július 4-5-én a Slovakia Ringre. Július 4-én délután drift edzéssel indul majd a program, míg július 5-én a drift és gyorsulási versenyekre kerül majd sor.

SlovakiaRing2013

Gondolom nem kérdés, hogy hol töltöd ezt a két napot!

Slovakia Ring :

800 Orechová Potôň 930 02

GPS :  48.053472, 17.561967

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .