Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2020-05-29

Scroll to top

Top

No Comments

Budapest JUMP

Budapest JUMP
Teszünk róla, hogy kibírd júniusig! Nitro Circus sorozat a SportKlubon.
Szigorúan tilos kipróbálni, csak fotelből nézve biztonságos.
Június 14-ére Magyarországra hozza a Budapest Jump Sports & Events Management Iroda a világ legőrültebb showját, borzolják a kedélyeket és ebben a partnerük Travis Pastrana és a Nitro Cicus MotoMayhem Show. A SportKlubbal összefogtak és az élő showig minden szombaton és vasárnap este fél 9-től Nitro Circus! Európában először Magyarországon a teljes 2014 -es évad kizárólag a SportKlub csatornán. Ugrásokkal, bukásokkal, látványos és hátborzongató jelentekkel, Travis-el és a többiekkel – Josh Sheehan, Dusty Wygle, Blake “Bilko” Williams, Cam Sinclair,  Adam Jones …
unnamed (1)
Ha nem tudnád ki Travis Pastrana és a Nitro Circus? –  Április 25-től tudni fogod! Lélegzetelállító show a világ legbátrabb és legőrültebb technikai sportolóinak izgalmas trükkjeivel. Ezt ígérik mindenkinek április 25-től minden szombaton és vasárnap 8 héten át. Addig, amíg élőben ott leszel a Nitro Circus showján, amely az idén nyáron először látogat Magyarországra, Budapestre a Groupama Arénába, június 14-én egy hatalmas élő show-val és világrekordokkal! Az előadás különleges élményt ígér a motorsport szerelmesei számára, de azoknak is, akik egyszerűen „csak” szeretnek borzongani mások bátorságán. Az est szenzációját kétségtelenül a freestyle motocross királya, a világsztár Travis Pastrana – az X-Games (amit az extrém sportok olimpiájának is szoktak nevezni) tizenhétszeres érmese – jelenti majd, aki a magyar közönség előtt is megcsillantja tudását. Pastrana mellett olyan állócsillagok is vállalták a szereplést, mint Josh Sheehan, a dupla hátraszaltó mestere, az X-Fighters bajnoka, vagy az X-Games győztes Adam Jones, Blake “Bilko” Williams és Cam Sinclair. A BMX szerelmeseiről sem feledkeztek el a szervezők. Olyan bringások érkeznek az eseményre, mint Dusty Wygle, vagy éppen Ethen és Gavin Godfrey. A sportolók ezúttal a levegőben törnek egyre magasabbra és távolabbra, s teszik ezt olyan sebességgel, mint előttük még senki.
A SOROZAT BEHARANGOZÓ FILMJE LINK: https://www.youtube.com/watch?v=MCNs5_efpEw
A Nitro Circus sorozat minden szombaton és vasárnap a SportKlubon 20:30-tól.
NITRO CIRCUS MotoMayhem élő SHOW Helyszín és időpont: Groupama Aréna, 2015. június 14.
Jegyek kaphatók a www.tex.hu oldalon, a Ticket Express irodáiban és az Eventim hálózatában!
Üdvözlettel
Renáta Kosaras

Pr & Communication Director

Budapest Jump

+ 36 20 33 21 626

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .