Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-04-26

Scroll to top

Top

No Comments

Ismét fekete hétvége…

A 25 éves Andrea Antonelli verseny közben életét vesztette

A Superbike világbajnokság moszkvai fordulójának csaknem teljes versenynapját törölték vasárnap a szervezők, miután a Supersport futamának második körében egy tragikus baleset történt,
amely során a 25 éves Andrea Antonelli életét vesztette.

A futam eső áztatta aszfalton zajlott. A hatalmas tempóval egymás után érkező motorok miatt óriási vízfüggöny keletkezett a célegyenesben, ami miatt az ekkor még egyben lévő mezőnyben a pilóták nem igazán látták az előttük haladókat. Szerencsétlen módon ez okozta Andrea Antonelli vesztét, aki óriásit bukott, és egy versenyzőtársával is ütközött.

A mindössze 25 éves versenyző halálos sérüléseket szenvedett. Az olasz motoros életének megmentéséért mindent megtettek az orvosok, azonban nem tudtak rajta segíteni. A történtek után a szervezők már nem rajtoltatták újra a Supersport mezőnyét és a Superbike második futamát is törölték.

forrás: http://www.maszol.ro/index.php/sport/15363-gyaszol-a-motorsport-antonelli-meghalt-moszkvaban-video/print#sthash.Tf9hbRBT.dpuf

 

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .