Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-04-20

Scroll to top

Top

No Comments

Kegums – EMX 65 – Extrém durva pálya

Kegums – EMX 65 – Extrém durva pálya

Ember feletti teljesítmény a kicsiktől egy ilyen nehézségű pályán versenyezni. Száraz időben is kemény munka, de ez az esős idő igazán megnehezíti a dolgukat. Néhol a kereket ellepő sár technikai és fizikai felkészültségük határáig szipolyozza a versenyzőket, és még a motornak is ki kell bírni a futam végéig.

Magyar részről Kovács Ádám Zsolt képviselte hazánkat.
A kvalifikáción a második legjobb időt futotta, így bizakodva egy dobogós helyben várhattuk a futamokat!
Az első futam rajtját jól vette Ádám és vezette a mezőnyt, de egy ugrónál nagyot esett, ráadásul még többen át is mentek rajta így sérülten kellett a mezőny végéről felzárkóznia. Ez a 17. helyig sikerült is. A futamot Karssemakers, Kay (NED, KTM), Smulders, Scott (NED, KTM), Kooiker, Dave (NED, KTM) nyerték.

A második futamba jött a fekete leves. Tengelyig érő sár, eső, minden ami nehezítheti a versenyzők dolgát! Ádám a mezőny közepébe rajtolva körről körre jutott előrébb egész a hatodik helyig, amikor vissza esett a huszonnyolcadik helyre. A futamot a cseh Martin Venhoda nyerte Radek Vetrovski és Matvey Vopilov előtt.
A dobogós sorrend: 1. Scott Smulders (NED, #408), 2. Kay Karssemakers (NED, #423), 3. Martin Venhoda (CZE, #437)… 26. Kovács Ádám Zsolt (HUN, #38).

forrás: mxgp.com

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .