Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2021-04-17

Scroll to top

Top

No Comments

AMTS Budapest Hungexpo 2017

AMTS Budapest Hungexpo 2017

Új koncepciókkal és még nagyobb területen zajlott Magyarország legnagyobb autós rendezvénye hazánkban. Kiállítók 15 országból, sok ezer látogató, jól átgondolt koncepció és igazi őrület! Körülbelül ezekkel lehetne jellemezni az idei AMTS-t.

A gyártók részéről a környezetvédelem, a SUV és kabrio különlegességek kerültek előtérbe.
Az elektromos autók innovációja hihetetlen ütemben gyorsul és ezt most nagyon jól bemutatták. Audi, Honda, Toyota, Mercedes, Tesla, Nissan és sorolhatnánk még, akik teljes mellszélességgel a “villanyautókban” látják a jövőt. Megtudtuk, hogy a 2018-as újdonságok már több mint 500 km megtételére lesznek alkalmasak egy töltéssel, mely fél óra alatt 80% töltöttségre, egy óra alatt 100% töltöttségre lesz képes. és az év végéig több mint 300 újabb töltőállomást adnak át.
Az 1,2 MFt-os állami támogatás mellett a gyártók további kedvezményeket ajánlanak (800.000-1.500.000,- Ft) illetve a nyilvános töltőállomások is ingyenesen használhatóak, csak egy jogosultságot igazoló kártyát kell megvásárolni 500 Ft-ért. Ha otthon tankolunk 8-12 órás töltés szükséges a nulláról 100%-ra töltésig, de így is 600 Ft / 100km-re jöhet ki a “fogyasztásunk”! Kell ennél jobb?!

Tuning csodák birodalmában az egész “A” pavilon zengett. Az összes környező országból voltak műremekek. Továbbra is hódítanak a fóliák, melyek újabbnál újabb trendekkel rukkolnak elő. Láttunk automata motortér tűzoltó “berendezést”.

A cikket hamarosan folytatjuk, addig a fotógaléria kárpótoljon titeket… 😉

Fotók: Héjja Tamás, Varga Zoltán

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .