Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-04-16

Scroll to top

Top

No Comments

EMX65 és EMX85 futamok

EMX65 és EMX85 futamok

Juniorok az óriások földjén! Köves, agyagos hegyi pálya a felnőtt versenyzőknek se könnyű és a szezonban ez a verseny az amikor a fiatal titánok egy pályán motorozhatnak példaképeikkel. Ami áldás egyben átok is, hisz ilyenkor egészen más nyomok alakulnak ki, mint mikor csak juniorok mennek. A szétrúgott pálya ellenére derekasan helyt álltak.

EMX65:

Első futamban nagy csata folyt az első helyért a két holland versenyző között. Ivano Van Erp #432 keményen védte végig a pozícióját Damian Knuiman-nal #411 szembe. A harmadik helyen a dán Sorensen ért célba. Részünkről Zanócz Noel rajtja balszerencsés volt, de a kilencedik helyig fel tudta küzdeni magát. Béres Szabolcs a 23., Gósz gergő a 37. helyen ért célba.
A második futam kissé beázott pályán indult, ami át is rendezte az erőviszonyokat. Első helyen a dán Mads Fresoe Sorensen #515, második helyen Julius Mikola, harmadik helyen Damian Knuiman ért célba. Zanócz Noel jól startolt és még javítani is tudott, ám egy pici hiba elég volt, hogy vissza csússzon a kilencedik helyre, Béres Szabolcs a harmincadik helyen ért be.

Összetett EB65 végeredmény:
1. Mads Fredsoe Sorensen #515 DEN,
2. Demain Knuiman #411 NED,
3. Ivano Van Erp #432 NED,
7. Zanócz Noel #716 HUN,
33. Béres Szabolcs #88 HUN,
39. Grósz Gergő #2 HUN

EMX85:

Szombati utolsó programként került megrendezésre a 85-ösök első futama. Nagyon nehéz feladat elé lettek állítva a szétrúgott pályával és a késői időponttal.
A rajtot után a holland Karrsemaker állt az élre ám a tizedik perceben szomorú tragédia történt.
A Moldván versenyző Igor Cuharciuc szerencsétlenül bukott és a helyszínen szörnyethalt.
Az orvosok közel egy órán keresztül próbálták visszahozni, sajnos sikertelenül.
Ezek után törölték az EMX85 futamait és az időmérő alapján értékeltek. Nyugodj békében Igor.

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .