Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-03-28

Scroll to top

Top

No Comments

2013 MXoN – Kvalifikációs versenyek

Ausztrália nyerte a kvalifikációt. Metcalfe 1, Ferris 2, Waters 4 pontot gyűjtve egy ponttal jobban szerepelt, mint az őt követő Egyesült Államok Dungey 2, Barcia 2, Tomac 4. Harmadik helyen Belgium kvalifikált Desalle 1, Van Horebeek 3, De Dycker 5.

Magyarország csapata igazán peches volt. Németh Kornél KTM-je üzemagyag szivattyú probléma miatt a futam felénél megállt. Kori a tizenharmadik helyről kényszerült feladni a versenyt. Így az MX1 39 pont lett. MX2-ben Firtosvári Gábor kiegyensúlyozott motorozással a harmincadik helyen fejezte be. Open-ben Szvoboda Bence hajtott nagyot. Az jól elkapott rajt után egy a cseh Michek-kel akadt össze, ekkor néhány hellyel hátrébb csúszott, de így is a tizenötödik helyet meg tudta szerezni.
45 pontunk a huszonhetedik helyre lett elég. Vasárnap még van egy hajszálnyi reményük, hogy bekerülhessünk a nagy döntőbe, de ahhoz meg kell nyernünk a B-döntőt.

Egy kis képes összefoglaló:

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .