Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-04-25

Scroll to top

Top

No Comments

I. Szerb Bajnoki Motocross – Horgos

I. Szerb Bajnoki Motocross – Horgos

Március utolsó hétvégéjén került megrendezésre a Szerb Motocross Bajnokság első fordulója Horgoson. A családias hangulat, remek napos idő, gondosan előkészített pálya, és egy nemzetközi mezőny adottak voltak egy jó versenyhez. Hazánkat Hugyezc Erik MX1 és MX2 kategóriákban, Szőke Márk MX1, Dósa Döme MX2, Szendi László MX3 képviselték.

MX1-ben Szőke Márk,  Hugyecz Erik dézsmálták meg a kupákat a helyiek elől. Márk mind két futamban stabil motorozással első lett, Erik 450-es motorja kétszer is leállt az első futam alatt, de mind két futamban  második lett, harmadik helyen Császár Tamás végzett.

MX2-ben Hugyecz Erik verte a mezőnyt elég nagy előnnyel, s ideje is maradt a közönséget is szórakoztatni látványos motorozásával. Második helyen a szintén jó tempót motorozó Dósa Döme, harmadikként Jeremic Nenad ért célba.

MX3-as kategóriában Sagmaister Gábor kettős futamgyőzelmével állhatott a dobogó legfelső fokára. Második helyen Szendy László,  harmadik helyen Hristov Miroslav vehetett át kupát.

A rendezők elmondása alapján közel húsz éve nem volt ennyi motoros és néző motocross versenyen a vajdaságban.

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .