Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-04-18

Scroll to top

Top

No Comments

Águeda, Portugal EMX250

Águeda, Portugal EMX250
Rövid hír Hugyecz Eriktől:
A kvalifikáción megsérült „éles” motorommal nem mertünk nekivágni a versenynek, nem tudni a blokk mennyire sínylette meg a hűtővíz nélküli menetet. Szerencsére a bemelegítő edzés jó volt arra, hogy ezen a motoron is beállítsunk mindent.
Az összevont csoport besorolása nem az elért idő alapján, hanem a kvalifikációs verseny helyezései alapján történt, így viszont csak harminckettediknek választhattam rajthelyet. A startot jól sikerült elkapnom, de a rajtegyenes az a szakasza, ahol mi rajtoltunk olyan mélyen be volt szántva, hogy egy motor hosszal visszább csúsztam. Szinte a mezőny végéről kellet hozzákezdenem a felzárkózáshoz, ami elég jól ment.
Az első körben több mint tíz helyet sikerült feljönnöm, majd egy előzésnél jobb pozícióban értem egy nyomos kanyarhoz és úgy gondoltam simán meg lesz, de pont rám rántották a motort és mind ketten elestünk. Kezdhettem újból a harminc kilencedik helyről.
Ezzel együtt sikerült bejönnöm a húszon negyedik helyre.

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .