Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-03-28

Scroll to top

Top

No Comments

Maggiora Motocross GP Kvalifikációk

Maggiora Motocross GP Kvalifikációk
MXFoto.hu

MX2: Tonkov a meglepetés ember. Már az időmérő edzésen Alexander Tonkov (#59 RUS) volt a leggyorsabb. Ezután a kvalifikációs futam HoleShot-ját is ő hozta el, de volt már ilyen hogy pár körre megvillanhatott valaki, de azokat Herlings gyors lerendezte. Most viszont komoly csata alakult ki közöttük. Az utolsó körökre került Herlings támadó pozícióba, s meg is előzte Tonkovot, majd egy kanyar múlva hibázott (mai mostanában egyre sűrűbb Herlingsnél) és Tonkov zavartalanul gurulhatott át a kockás zászló előtt. Mögötte Ferris és Butron végeztek.

MX1: Tommy Searle a brittek kedvence rajtolt a kvalifikációs futamon jól  (nembelekeveredve a rajt utáni bukásba) és a nyomában Philippaertsel menetelhettek elől, még De Dycker és Paulin próbáltak rájuk felzárkózni. Philipaerts eg leugró után bukott egy nagyot és feladni kényszerült a futamát. Közben Paulin megérkezett Searle nyakára s pár kör alatt meg is előzte. A kvalifikáció sorrendje: Paulin, Searle, De Dycker lett.

20130615_142644-5

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .