Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-04-25

Scroll to top

Top

No Comments

RV2 – TC222 még jókedvűen

RV2 – TC222 még jókedvűen

Ryan Villopoto és Antonio Cairoli együtt szórakoztak a FIM díjátadó gálán.

Az elmúlt hétvégén a spanyolországi Jerezben került megrendezésre a 2014-es FIM Gala. A legnagyobb figyelmet két versenyző kapta, Antonio Cairoli és Ryan Villopoto, akik a 2015-ös MXGP szezonban riválisként szorongatják egymás torkát. Most még a vihar előtti csendben úgy tűnt igazán jól érzik magukat és egymás társaságát. Mindkét versenyző díjakat vett át a FIM Gálán: Cairoli mint a 2014-es szezon FIM MXGP világbajnoka és Villopoto, mint a 2014-es szezon FIM Supercross világbajnoka. Még most jó hangulat és nyugodt légkör vette őket körül, de a bajnokságban valószínű fej-fej mellett fognak küzdeni és még szorosabb bajnokságot tudunk figyelemmel kísérni a 2015-ös MXGP szezonban.

Kétségkívül az MXGP szezonját ennyire még nem várták a motocross rajongók mint a 2015-ös szezont. Eddig a történelemben nem volt még ilyen, hogy a FIM Motocross Bajnokságban ennyi tehetség legyen mint jövőre. A amerikai motocross és supercross bajnok, Ryan Villopoto érkezése, és természetesen az MXGP nyolcszoros FIM Motocross világbajnoka Antonio Cairoli, mellett Jeremy Van Horebeek, Kevin Strijbos, Clement Desalle, Gautier Paulin és Max Nagl -csak hogy néhányat említsünk-, és a MXGP újoncok debütálása, Romain Febvre, Glenn Coldenhoff és Jose Butron szeméylében kivételes csatát ígér a 2015 MXGP koronáért folytatott harcban.

A FIM Galán Marionna Leiva megragadta az alkalmat, hogy interjút készítsen Antonio Cairolival és Ryan Villopotoval. Hogy mit mondanak az alábbi linkekre kattintva meghallgathatod:

RV222

forrás: mxgp.com

 

 

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .