Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-04-24

Scroll to top

Top

No Comments

MXGP Arco di Trento

MXGP Arco di Trento

MX2:

Első futam:
A rajtot Tixier nyerte, de csak az első körben örülhetett a vezető helynek, mert Herlings hamar elvette tőle és a már megszokott nyugalommal, tizedmásodperces előnnyel végigvitte a futamot. A második helyre Tim Gajser, a harmadik helyre Tixer ért be, igaz csak hajszál előnnyel, mert Anstie a futam végére kis híján megelőzte. Ötödik helyre Ferrandis ért be.

Második futam:
Hoppá!!! 🙂 A Holeshotot Tixier vitte, üldözői Tonkov és Gajser. Herlings beszorult az első kanyarban így csak hetedik-nyolcadik hely környékéről eredhetett az élboly után (volt már ilyen és pár kör elég volt, hogy ő vezessen). Az első kör végére azonban Gajser átvette a vezetést és szédült tempóban próbált meglógni, viszont úgy tűnt Herligs nem nagyon tud felkapaszkodni hozzájuk. A futam utolsó negyedében már egyre nagyobb hajrát nyomtak, és Herlings is feljött a második helyre, de veszélyes közelségbe csak az utolsó körre kerül Gajserhez. A nagy hajtás viszont hibát szült és elcsúszott. Versenyző győzelmének régen örültek ennyire mint most Gajserének. Második Herlings, harmadik Tixier lett.

20150419_165148

MXGP:

Első futam
A Holeshot Cairolié lett, nyakában lihegve Villopoto-val, és Nagl-el, majd Nagl átvette a második helyet és egész futam alatt nyomás alatt tartva Cairolit próbált az élre törni. Harmadik helyet Desalle vette át az amerikaitól. Febvre-től az ötödik helyet pedig Paulin szerezte meg. Egyelőre úgy tűniuk folytatódik az európai fölény.

Második futam:
A rajto követően Nagl állt az élre, mögötte Cairoli és Villopoto. Az első pár körben Villopotó beérte Cairolit és támadásba is lendült párszor, de mintha kifogyott volna az erő belőle, elkezdett lejjebb szakadni még Desalle beérte. A nagy hajtásban egyszer csak felegykerekezett a motor és maga alá temette. Emiatt lassítani kényszerült Desalle és így Febvre érkezhetett támadó közelségbe. Ez olyan jól sikerült Febvrének, hogy meg is előzte, majd a futam végére beérte Cairolit is.
Dobogóra Nagl, Cairoli és Desalle állhattak.

20150419_175128

Még több fotó hamarosan…

Szöveg: Vargáné M. Éva
Fotók: Varga Zoltán

www.mxfoto.hu

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .