Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-03-19

Scroll to top

Top

No Comments

3. Extreme Technical Weekend

Poco Loco Gyorsulási Verseny , EEDC Drift EB, Szlalom OB és Smoke & Charm diesel találkozó 2015 Augusztus 30. Hungaroring

Extreme Technical Weekend újratöltve!

2015. augusztus 30. reggel 8-tól este 8 -ig. – Extreme Technical Weekend III. Nézzük meg, mit is jelent az extrém szó? Rendkívüli, végletes, a megszokott határokon túlmenő. Pont ez az, amit ígérhetünk neked: egy olyan hétvégét, amely teljesen egyedi lesz, rengeteg élménnyel, határaikat feszegető pilótákkal és olyan emberekkel, akiket egy dolog éltet: a benzingőz-adrenalin fröccs…

A nagy sikerű Extreme Technical Weekend immáron harmadszor kerül megrendezésre egy igazán különleges, sokak által imádott helyszínen: a Hungaroringen. Kedvenc magyar aszfaltcsíkunk most még több pilótának biztosít majd lehetőséget arra, hogy megmutassa tudását és elhozza a király lányának keze helyett a legjobbnak járó kupákat.

A szlalom futamok mellett természetesen a Dragracing.hu által szervezett rendezvény kedvenc megmérettetéseit most is a gyorsuló autósok és motorosok adják majd. A 402 méteres profi pálya most is rengeteg magyar és külföldi pilótát vonz, így a gyorsulás szerelmesei biztosan nem maradnak idén sem izgalmas csaták nélkül. Épített, profi autók, bivalyerős motorok és gyári állapotú gépek is rajthoz állnak majd, hiszen a hungaroringi boxok előtt futó pálya hihetetlen és örök élményt nyújt minden indulónak.

Természetesen az Extreme Technical Weekend idén sem múlhat el drift nélkül. A magyar országos bajnokság résztvevői idén komoly ellenfelekkel mérkőzhetnek meg, hiszen kis hazánkba érkezik az EEDC, azaz az Eastern European Drift Championship népes mezőnye. Az EEDC profi pilótái most először versenyeznek majd a Forma-1-es pilóták által már jól ismert magyar ringen. Mind a magyar, mind a külföldi pilóták nagyon várják már, hogy ezen az izgalmas pályán versenyezhessenek, hiszen igazi kuriózumnak számít a Hungaroring a profik körében.

Második alkalommal kerül megrendezésre a Smoke & Charm Országos diesel találkozó amiben a főszerep a koromé, minden olyan autó aminek gázolaj a hajtóanyaga méltán részt vehet ezen a találkozón. Mindegy mi az autód márkája, csak az számít, hogy diezel legyen.

Ne hagyd otthon a családodat sem, hiszen a sok-sok program közül biztosan talál majd mindenki kedvére valót. Drift, gyorsulás és szlalom. Kell ennél több izgalom egy hétvégére?
Ha a család azzal jön, hogy menjetek inkább strandra, akkor mondd azt, hogy itt is lebarnulsz majd. Ha egy jó kis grillezésre vágynak, akkor ígérj nekik komolyabb füstöt. Ha nyugalom és béke kell… nos, ezt sajnos nem ígérhetünk neked, hiszen itt még a levegőben is adrenalin lesz a levegőben.
Gyere és szippants mélyet belőle! Engedd, hogy ismét olyan élményt adjon az Extreme Technical Weekend, mint az elmúlt két évben mindig. Találkozzunk 2015. augusztus 30-án a Hungaroringen és add nekünk a fele királyságod!

További információ:
Helyszín: Hungaroring 8-20 h-ig
Online jegy: http://onlinejegy.dragracing.hu/
Online nevezés : http://onlinenevezes.dragracing.hu/
Jegyár a helyszínen: 2.500,- Ft
Info : https://www.facebook.com/events/901020396575571/
Infoline: 06 30/943-0957

08_30

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .