Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-03-29

Scroll to top

Top

No Comments

MXGP Mantova

MX2:
20150822_162351

Első futam:
A rajtot Anstie kapta el a legjobban, majd egy hibát követően Jonass vette át a vezetést, nyomában Gajserrel. A néhol kemény, néhol puha homok megtréfálta Gajsert és egy kanyarban elesett. Ekkor Anstie kezdte el támadni Jonasst és pár kör alatt meg is előzte. A futam sorrendje Max Anstie, Pauls Jonass és Tim Gajser lett.
Második futam:
A rajtot ismét Anstie vette a legjobban és most nem is engedte ki a kezéből a vezető helyet. Rajt-cél győzelemmel ünnepelhetett Mantovában. A második helyre nagyot menetelve Gajser érkezett, a harmadik helyet Jonass csípte el.
A dobogós sorrend:
1. Max Anstie (#99, GBR, Kawasaki),
2. Tim Gajser (#243, SLO, Honda),
3. Pauls Jonass (#41, LAT, KTM)

MXGP
20150823_145039-4-E

Első futam:
A rajtot követően Dean Ferris állt az élre és védte pozícióját még lehetett, de az orosz Evgeny Bobryshev gyorsan felőrölte. Ezután jött a Yamaha csodagyereke a francia Romain Febvre és a futam felénél átvette a vezetést és higgadt motorozással az első helyen ugrott a célba. Második helyen Bobryshev, harmadik helyen Jeremy Van Horebeek ért célba.
Második futam:
A rajtot utáni kavarodásból Shaun Simpson jött ki jól és vezette az első kört, de Febvre ismét nagyon gyors és hibátlan motorozást bemutatva iskolázta a mezőnyt. Egyedül Jeremy Van Horebeek próbálta a tempót tartani a második helyen vele. Harmadik helytől izgalmas volt a helyzet. A Simpson, Bobryshev, Nagl, Paulin kvartet el szórakoztatták egymást és a közönséget. Paulin a rajt utáni esését ismét megismételte, amikor Nagl-t próbálta megelőzni az ötödik pozícióért. A futam sorrendje végül Febvre, Van Horebeek, Simpson lett.
A verseny végeredménye:
1. Romain Febvre (#461, FRA, Yamaha)
2. Jeremy Van Horebeek (#89, BEL, Yamaha)
3. Evgeny Bobryshev (#777, RUS, Honda)

Szöveg és fotók: Vargáné M. Éva, Varga Zoltán
(c) mxfoto.hu

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .