Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-03-29

Scroll to top

Top

No Comments

Kiss Norbi parádézott a Kamion EB első napját

Kiss Norbi parádézott a Kamion EB első napját

Szenzációs hangulat, Kiss Norbi lenyűgöző sikerei, színes programkavalkád, sok-sok szurkoló. Ez a Shell Hungary Truck Fest – Kamion EB és Fesztivál első napjának mérlege, melyen Norbi futamgyőzelemmel és egy harmadik hellyel ünnepelte a nagy hazai visszatérést. Holnap szikrázó napsütésben folytatódik Magyarország lóerőkben kimagasló fesztiválja.

Kam01

„Fantasztikusan alakult az első versenynap a Hungaroringen, ennél jobbat el sem tudtunk volna képzelni a csapattal. Az esős időmérőn sikerült pole pozíciót szereznem, majd rajt-cél győzelmet arattam, ami nagyon felspannolt a következő futamra. Mivel ott fordított rajtsorrend volt, az utolsó helyről indultam és a harmadik helyig meneteltem, így mindkét futam végén felállhattam a dobogóra a hazai közönség előtt. Szenzációs érzés volt és rendkívül izgalmas küzdelem, nagyon várom a holnapi két futamot, melyek után remélem, ismét a dobogóról integethetek a közönségnek” – mondja Kiss Norbi, Európa-bajnok, aki idén is egyre közelebb kerül a címvédéshez.

kam04

A reggeli borús idő ellenére nagyon sokan kíváncsiak voltak a különleges versenyre és az azt kísérő színes programkavalkádra. Óriási népszerűségnek örvendett a Tropicarium és Állatkert kitelepülése, a Csodák Palotája, a kézműves foglalkozások, a kamionos driftelés lenyűgözte a közönséget.

Kiss Norbi a mai első és harmadik helyének köszönhetően még tovább növelte előnyét a tabellán. Az Oxxo Racing pilótája 32 pontot gyűjtött, így már 93 ponttal vezet nagy vetélytársa, Lacko előtt. Holnap újabb időmérő és két futam, színes családi programok és szikrázó napsütés várja majd a kamionversenyzés és a fesztiválok szerelmeseit, így mindenképp érdemes lesz a vasárnapot is a Hungaroringen tölteni és egy forró kürtőskalács vagy egy hideg sör társaságában szurkolni Kiss Norbinak.

kam02

A BKK sűrűn közlekedő, ingyenes buszjáratokat biztosít, ezzel is megkönnyítve a kijutást.

Programok és további részletek:
http://kamionfesztival.hu/programok/

Forrás: Just Creative

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .