Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-04-20

Scroll to top

Top

No Comments

Autó, Motor és Tuning Show 2016

Autó, Motor és Tuning Show 2016

Az idei AMTS leginkább a technikai újdonságokról, szakmaiságról szólt! A megszokott tuning csodák mellett az autóimportőrök próbálták bemutatni az ipar innovációját. Kiemelt helyen szerepelt minden autógyártónál a környezetvédelem és a gazdaságosság. Kevés olyan stand volt ahol nem lehetett találni elektromos vagy hybrid járművet. E tekintetben kiemelkedő talán a Toyota  standja volt. Akiket ez hidegen hagyott beülhettek Drift Taxiba, nézhették a csinos lányokkal tűzdelt színpadi show-t, vagy szexi autómosást.
Egy külön pavilonban a magyarországi egyetemek által fejlesztett alternatív energiával hajtott kísérleti megvalósításokat csodálhattuk meg.
20160319_124458-E

Motorosok se panaszkodhattak, hisz a szabadtéri Streetfighter és Freestyle Show-k jó ízelítőt mutattak, hogy hol vannak a motorozás határai. Akik úgy gondolták, hogy a sajátjuk még se felel meg, szakértők segítségével válogathatott a motor kiállítás pavilonjában. A szerencsés sorsjegy töltők közül még robogót is sorsoltak ki a Suzuki standján. Egyes márkáknál versenyzők dedikálták a posztereiket.

20160319_161759-2

A veterán járművek szerelmesei is találtak kedvükre valót a szinte teljes magyar paletta mellett az orosz, német veterán paletta is kivonult. Könyv bemutatók és egyéb programok színesítették az emlékeket.

20160319_141450

Képes összefoglalónkkal megpróbálunk a hangulatból visszaadni valami kicsit, mert mára nyugodtan kijelenthető, hogy nem csak egynapos, hanem egy komplett hétvégés programmá nőtte ki magát az AMTS. Egy nap alatt most már szinte lehetetlen végigjárni az összes pavilont, előadásokba belehallgatni, programokat megnézni. Jó kis kikapcsolódási lehetőség egy komplett családnak.

Fotók: Károlyi István, Varga Zoltán.

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .