Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-03-29

Scroll to top

Top

No Comments

Új autót vásárolna? Irány az AMTS Autó Show!

Új autót vásárolna? Irány az AMTS Autó Show!

Külön importőri pavilon és négy új autós tematika az évadnyitón!

Hazánk legnagyobb szezonkezdő benzingőzös rendezvényén évek óta megszokott az autóimportőrök, márkaképviseletek megjelenése. A 2017-es év egyik legfontosabb változtatásaként, az az új autós tematika külön pavilonba költözött, ahol szalonkörülmények között, egyben nézhette meg minden látogató a piacon aktuálisan elérhető kínálatot.
A nagy sikerre való tekintettel, természetesen az idei felvonáson is teljesen önálló részleget kapnak a szalonautók. A Hungexpo legújabb és legmodernebb, „G” jelű csarnokában, a gyártók legújabb modelljei ismerhetők meg testközelből, több, mint 20 márka kínálatából!
Autómárkák, importőrök kiállítása információk:
https://www.amts.hu/hu/programok/automarkak-importorok-kiallitasa-82

A márkastandok mellett pedig három további tematikus „zónát” is tartogat az AMTS új autós részlege.

EV-GreenTech – Elektromos Autó Kiállítás
Az AMTS az E-Mobival közösen ismét külön, reprezentatív szakkiállításon vonultatja fel a piacon elérhető új elektromos és plug-in hibrid modelleket, valamint a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat, amelyek forradalmi változást hoznak a mobilitásban. A tavalyihoz képest duplájára növekedett tematika jelenleg hazánk legnagyobb e-mobilitási kiállítása, mely azt kívánja bemutatni a látogatóknak, hogy ezek a járművek a világ autóipari innovációjának csúcstermékei, és a bennük alkalmazott megoldások együttesen szolgálják mind a gyártók, mind az autósok legfontosabb céljait a 21. században. A járművek mellett számos kapcsolódó aktivitás, valamint a témához kötődő kiállító is bemutatkozik a látogatóknak, akik közelebbről is megismerkednének a „zöld” autózás világával.
EV-GreenTech Zone információk:
https://www.amts.hu/hu/programok/elektromos-auto-kiallitas-85

SUV és Pickup Zóna – hobbiterepjárók egy helyen!
Az új autó eladások listáján a városi terepjárók (SUV) továbbra is rendkívül előkelő helyet foglalnak el. Nem kérdés, hogy az AMTS Autó Show idén is külön részleget szentel ennek a fontos kategóriának. A szakkiállítás a méltán népszerű sport- és szabaidőautó kategóriát veszi alaposan górcső alá, a tavalyinál még bővebb tárlat mellett pedig idén a Pickupok világával is kiegészül, egyben felvonultatva a kapcsolódó járműparkot.
SUV Kiállítás információk:
https://www.amts.hu/hu/programok/suv-kiallitas-86

Gyári csúcsragadozók – bemutatkozik a legfelső kategória!
Az AMTS vadonatúj tematikájában a kiállító autómárkák legsportosabb, luxus modelljeit ismerhetik meg a látogatók, egy helyre gyűjtve. A „high-end” gépjárművek speciális kategóriát foglalnak el az autóiparon belül, egy különleges életérzést árasztó szegmens, ami sokkal több embert hoz lázba vagy visz el képzeletben egy „nagy kalandra” mint azt gondolnánk. Ez a gondolat inspirálta az új kiállítás elindítását, mely igen szép palettával várja az érdeklődőket.
Gyári Csúcsragadozók Kiállítás információk:
https://www.amts.hu/hu/programok/gyari-csucsragadozok-101

Az újautók jegyében is – Magyarok a Világ Járműgyártásában kiállítás
Új modellekkel az immáron hatodik éve, ezúttal rekord méretű területen megszervezésre kerülő kortörténeti tárlaton is találkozhatnak a látogatók. Knezsik István (Autós Nagykoalíció) védnöksége alatt, a hazai járműipar minden korszakát és mérföldkövét felidéző tárlat vadonatúj installáción keresztül teszi kézzel foghatóvá azokat az innovatív eszközöket és járműveket, melyeket a magyarság adott a világ mobilitásának, a földi mellett a vízi és a légi közlekedés vívmányait is a „G” pavilon falai közé hozva.
A grandiózus kiállítás statikus elemei mellett, a központi eseményre március 23-án, 13 órától kerül sor, ahol az AMTS hivatalos megnyitóját követő élő show-ban olyan vendégek lépnek a színpadra, akik tálentumaik és személyes történeteik révén kapcsolódnak a kiállított járművekhez.
„Az esemény fő célja a járműipar világát szerethetővé tenni a pályaválasztás előtt álló fiatalok és szüleik számára, valamint bemutatni az autóiparhoz kapcsolódó képzések nyújtotta perspektívákat. Az 2018-as AMTS tematikus kiállítására meghívott feltalálók, mérnökök és formatervezők személyes bizonyságukkal igazolják, hogy mottónk – miszerint ha elég szorgalmas és tehetséges vagy, eljuthatsz a világ tetejére – nemcsak egy frázis” – nyilatkozta Knezsik István.
Magyarok a Világ Járműgyártásában kiállítás információk:
https://www.amts.hu/hu/programok/magyarok-a-vilag-jarmugyartasaban-87

A nemzetközi Automobil és Tuning Show idén öt pavilont és hatalmas külső területet tölt meg élménnyel, múlt, jelen és jövő autócsodái kíséretében. A rengeteg, látnivalókban gazdag kiegészítő program, verseny és bemutató pedig garantáltan kivételes szórakozást kínál valamennyi korosztálynak, a család minden tagjának!

Az Automobil és Tuning Show ideje alatt egyetlen belépővel megtekinthető:
• Carstyling.hu Tuning Show – hazánk legnagyobb autótuning showja
• Új autók kiállítása – szalonautók, márkaimportőrök és koncepciók bemutatkozása
• EV-GreenTech – elektromos autó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
• Classic Automobil Show – restaurált klasszikus autók, veteránok
• Magyarok a világ járműgyártásában – hazánk nagyjai az autó- és motoriparban
• DRIFT és GYMKHANA Bajnokság – A látványos autósportok exkluzív versenye
• OFF-ROAD Show – Minden, ami terep, épített, látványos pályán
• Hot Rod Show – döbbenetesen átépített veterán járművek kiállítása
• Tuning találkozó és kiállítás – több száz magánépítő és klub bemutatkozása
• Gyári Csúcsmodellek – exkluzív tárlat a márkák sportmodelljeiből
• SUV Zóna – szabadidőautó kiállítás és az elérhető kínálat bemutatkozása
• Egész napos programok – kültéren és beltéren egyaránt, az egész családnak

Az Automobil és Tuning Show nyitva tartása:
március 23-24: 9:00-19:00 óráig
március 25: 9:00-18:00 óráig.

További információk:
www.amts.hu
Facebook:
www.facebook.com/carstyling
Videóanyag:
https://www.youtube.com/channel/UCD37vqm6Gw5_2cDqPiMFCRg

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .