Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-03-19

Scroll to top

Top

No Comments

MAGYARORSZÁGON ELŐSZÖR: ROCKET BUNNY AZ AMTS-EN!

MAGYARORSZÁGON ELŐSZÖR: ROCKET BUNNY AZ AMTS-EN!

Évek óta visszatérő észrevétel az AMTS-sel kapcsolatban, hogy igazán komoly japán építéseket csak ritkán látni a felhozatalban. Nos, ez idén biztosan másképp lesz, hiszen nem akármilyen fenevadak érkeznek hozzánk!

Büszkén jelenthetjük, hogy hazánkban idén először lesznek megtekinthetők a JDM-fanatikusok körében méltán híres TOFU Garage autók, melyeket Európa-szerte nagyon ritkán, csak a legnagyobb tuning kiállításokon – pl.: Essen Motor Show – láthat a nagyérdemű. A világ minden tájáról döbbenetesen szép autókkal rendelkező klub főhadiszállása a németországi Stolbergben található, ők pedig egyben nem más, mint a világhírű Rocket Bunny (Pandem) kitek hivatalos európai beszállítói is.

A hamisítatlan, versenyautós stílusban készülő japán szélesítőszettekel szerelt gépek szuperritkának számítanak az Öreg Kontinensen, nos ezekből most kettő is érkezik az AMTS-re a Toyo Tires égisze alatt! Az autókat a márka hivatalos hazai képviselete, az Abroncs Kereskedőház (AKH) standján lehet majd megtekinteni, az “A” pavilon 60. standján, a Carstyling.hu Nagyszínpaddal szemben. Ne feledjük egyúttal, hogy az AMTS nyereményautóján is a Toyo Tires abroncsai feszülnek!

A 2000-es évek előtti Nissan-ra tekintve először azon gondolkozik el az ember, hogy mit is lát valójában. Hátulról oké, hogy egy kiszélesített Silvia, na de az elejét illetően mintha nem ilyen lámpákra emlékeztünk volna. A megoldás a Rocket Bunny “BOSS” V2 kitjében rejlik, mely kifejezetten ehhez a típushoz készül. A stílusos sárvédő-szélesítések, küszöbök, diffúzoros far és fékszárny mellett ez a szett kompletten új, leginkább a veterán Skyline-ra – mások szerint 1970-es Pymouth Barracudára – emlékeztető frontot is kínál, a hozzá tartozó fényszórókkal és persze beépítőkeretekkel együtt.

Nem kevésbé ütős a másik japán TOFU Garage sportautó sem: A Seibon karbon légterelő lapjaival kiegészített, 12 elemből álló szegecselt szett mellé a Scion FR-S BASF Tiffany Blue matt türkízét kapta, a Brada Forged garnitúrára airride futómű húzzá rá a kasztnit és érdemes lesz benézni a motortérbe is: keményen megturbózott meglepetések várják az érdeklődőket!

Ne feledd, az AMTS több, mint 1.000 járműkülönlegességgel vár idén, múlt, jelen és jövő autócsodái tekintetében egyaránt, március 23-25. között a Hungexpón!

forrás: AMTS

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .