Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-05-04

Scroll to top

Top

No Comments

MX OB I. – Gyál

MX OB I. – Gyál

Hazánkban is kezdetét vette a motocross bajnoki sorozat. Az első fordulót Gyálon rendezték.
A napos időjárás, 130 nevező versenyző és az újra fogalmazott verseny rendszer tömérdek nézőt tett kíváncsivá, hogy kilátogassanak a gyáli motocross pályára.

MX1: Németh Kornél (#108) fölénye a magyar mezőny felett a mai napig jelentős. Kori kettős futamgyőzelmét csak a technika húzhatta volna keresztbe. A második helyen Szvoboda Bence (#221) és a harmadik helyen Szőke Márk (#795) szintén zavartalanul róhatták köreiket.

MX2: Ebben a kategóriában izgalmasabbak az erőviszonyok. Az időmérőn és a kvalifikáción Hugyecz Erik (#141) volt fölényben ám technikai hiba miatt még az első futamban feladni kényszerült versenyét. Így a futam győzelmeken Déczi Balázs (#9) és Firtosvári Gábor (#721) osztoztak meg. harmadik helyen Nagy Alex (#102) végzett mind kétszer.

UMX2: A fiatalok küzdelme, mindig érdekes csatákkal színesíti a mezőnyt. Az első helyért Varga Imre (#989) és Rozgonyi Ákos (#811) vívtak meg, melyből Rozgonyi került ki győztesként. Harmadik helyen Zsigovits Norbert (#133) végzett.

MX4 (senior): A helyi színeket képviselő Soóky Zsolt nagy előnnyel nyerte a futamokat. A három kategória sorrendjei a következő kép alakultak:
Senior MX1: Soóky Zsolt (#85), Kamrás Károly (#53), Lánczi Sándor (#72)
Senior MX2: Zanócz Rolland (#716), Técsi László (#404), Varsányi Ottó (#511)
Super Senior: Polgár Gergely (#42), Kővári Attila (#25), Szekeres Sándor (#299)

 

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .