Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-04-19

Scroll to top

Top

No Comments

MXoN B-Finálé

B finálé: E csoportba kerültek a kvalifikáción a huszadik mögötti helyezettek, s a csoportnak a nyertes csapata indulhat az „A” döntőben. Fő esélyesnek a spanyolok és az írek számítottak, hogy tovább jussanak. Részünkről Németh Kornél és Hugyecz Erik álltak a rajtgép mögé, akik a bemelegítő edzésen 14. és 15. időt menték.  Déczi Balázs hátfájása nem akart alább maradni, s a csapat úgy döntött, hogy ne induljon, ha sikerül továbbjutnunk, akkor ott kell helytállnia. Az éles küzdelem az élen folyt az ír Martin Barr és a spanyol Jose Butron között, de csapattársaik között nagyobb különbség volt így az írek biztosan jutottak tovább.

20140928_110717

A cseheknél Smola, a szlovákoknál Simko is bukott és feladni kényszerültek a versenyt.
Németh és Hugyecz sokáig a 15 hely környékén motoroztak. A futam végére Németh Kornél (#82) feljött a tízedik helyre, Hugyecz Erik (#84) a tizennyolcadik helyen végzett. Ezzel a B csoport hetedik, az összetettben pedig a huszonhatodik helyen végeztünk. Gratulálunk a fiúknak és az egész csapatna, tényleg mindent megtettek, amit erejük engedett.

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .