Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

MXFoto Watts Magazin | 2024-04-26

Scroll to top

Top

No Comments

Qatar 2015 – MXGP

Qatar 2015 – MXGP

A kvalifikáció alapján egyelőre a nagy párharc Cairoli és Vilopoto között még várat magára.
A kvalifikációt Cairoli nyerte, de érdemes számolni Nagl-el, Desalle-al és Paulin-nal is, és remélhetőleg az amerikaiak nagyágyúja Vilopoto is felveszi az európai menőkkel a ritmust.

NaglSat_MXGP_1_QAT_2015

Rajtot a németek favoritja Max Nagl hozta el, majd hamar Cairoli eredt a nyomába. Ryan Vilopoto a a nagy izgalomban a rajtnál lefojtotta a motort és csak az utolsó helyről eredhetett a mezőny nyomába. Közben Desalle támadt fel, s nem csak Cairolit hagyta maga mögött, de az élen haladó Nagl-re is egyre jobban kezdett felzárkózni. Negyedik helyen a tavalyi győztes Paulin próbálta pozícióját tartani Horebeek-kel szemben és Vilopoto is esett egyet Butron-ba beleakadva. Az utolsó körben Vilopoto és Philipaerts akaszkodtak össze és az olasz próbálta volna tartani pozícióját, de Vilopoto végül meg tudta előzni.
Az első futam sorrendje: Max Nagl, Clement Desalle és Antoni Cairoli lett.

Második futam: Rajtot ismét Nagl hozta el, de mögötte a Paulin, Desalle, Cairoli trió rendeset harcoltak a második helyért. Vilopoto a futam nagy részében Strijbos-szal küzdött, miközben Febvre is megérkezett a nyakukra.A leintés előtt négy körrel Desalle megelőzte Paulin-t és Paulin-t Cairoli is elkezdte támadni. Eközben Febvre is megelőzte Vilopoto-t. A mezőny minden pozíciójáért küzdelem folyt, kivéve az első helyért, melyet Nagl magabiztosan birtokolt.
A futam Nagl, Desalle, Paulin sorrenddel zárult.

A dobogóra Max Nagl, Clement Desalle, Gautier Paulin állhattak.

Eredmények:

Qatar MXGP res res Qatar MXGP resSzöveg: Vargáné M. Éva

forrás: mxgp.com

 

Submit a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .